No Classic host right now? And I can't host

Game of universal domination. New dice available free upon request.
Post Reply
User avatar
SecondTermMistake
Luxer
Posts: 104
Joined: Sun Nov 07, 2004 8:05 pm

No Classic host right now? And I can't host

Post by SecondTermMistake » Tue Apr 28, 2020 2:24 pm

There's currently no Classic host... which I kind of suspect dustin is messing with as we speak...

But the other weird thing is when I try to host I can't connect to the Lux Tracker...

Am I doing somethign wrong? Or is something broken?

User avatar
PJB
Lux Moderator
Lux Moderator
Posts: 1458
Joined: Sat Nov 22, 2008 10:09 pm
Location: The Netherlands

Re: No Classic host right now? And I can't host

Post by PJB » Tue Apr 28, 2020 2:35 pm

Its there!! dustin did a server restart i guess. I made a classic room just now.

User avatar
SecondTermMistake
Luxer
Posts: 104
Joined: Sun Nov 07, 2004 8:05 pm

Re: No Classic host right now? And I can't host

Post by SecondTermMistake » Tue Apr 28, 2020 2:54 pm

I see it!

But still odd that I can't host. Oh wait. I know why... I turned off port forwarding when things were acting funny the other day. It's just me doing something wrong again.

User avatar
PJB
Lux Moderator
Lux Moderator
Posts: 1458
Joined: Sat Nov 22, 2008 10:09 pm
Location: The Netherlands

Re: No Classic host right now? And I can't host

Post by PJB » Tue Apr 28, 2020 3:05 pm

SecondTermMistake wrote:
Tue Apr 28, 2020 2:54 pm
I turned off port forwarding when things were acting funny the other day. It's just me doing something wrong again.
That needs to be switched on of course.

User avatar
Bean
Lux Moderator
Lux Moderator
Posts: 1479
Joined: Tue Aug 28, 2012 4:47 pm

Re: No Classic host right now? And I can't host

Post by Bean » Wed Apr 29, 2020 11:02 am

I totally agree with PJB about the port forwarding issue. ;)

Post Reply